Merken die werken

Windows 10

Microsoft Windows 10 is het meest gebruikte besturingssysteem. Computerblues helpt je met het onderhoud, maar ook met de upgrade als je nog Windows 7 of 8 gebruikt.

ESET

Voor wie meer wil dan een basic viruscanner. ESET heeft zeer geoede beveiligingssoftware voor Windows, OSX, Linux, iOS en Android. Computerblues vertelt je meer.

Argeweb

Ben je op zoek naar goede hosting voor je website of Office 365 licenties, dan is Argeweb je beste keus. Niet de goekoopste, maar wel met uitstekende Support. Computerblues helpt je verder.

Apple

Prachtig design, prima gebruiksvriendelijkheid en naadloze samenwerking met andere Apple produkten. Computerblues adviseert en ondersteunt.

Synology

Voor wie meer opslagruimte nodig heeft in zijn netwerk is Synology een hele goede keus. Van thuisgebruik tot groot bedrijf, Computerblues heeft een passend oplossing voor je.

Office 365

Van eenvoudig Office abonnement tot uitgebreide samenwerkingsoplossingen, Office 365 heeft een aanbod dat bij jouw situatie past. Computerblues helpt je verder met een oplossing die bij jou past.

Acronis

Acronis biedt simpel te bedienen oplossingen voor wie serieus werk wil maken van zijn backups. Set it and forget it. Computerblues helpt je graag verder om je data veilig te stellen.

Lenovo

Computerblues is al jaren fan van de zakelijke computers en laptops van Lenovo. Niet goedkoop, wel zeer robuust en ook gebruikt een aanrader. Computerblues helpt je graag verder.

Microsoft

Naast Windows 10 en Office 365 biedt Microsoft natuurlijk meer. Van hardware to server en cloudoplossingen, Computerblues zoekt voor jou de meest geschikte oplossing.