Uurtarief

€ 60,-per uur, inclusief BTW

Computer APK

€ 90,-inclusief BTW
  • Laat je computer helemaal nakijken en uodaten. Uiteraard beantwoord ik ondertussen al je vragen, dus houd je vragenlijstje bij de hand.

Basisinstallatie computer

€ 90,-inclusief BTW
  • Je nieuw computer helemaal gebruiksklaar ingericht. Inclusief installatie van de laatste versie van je besturingssysteem, hulpprogramma's, en beveiliging, maar zonder het overzetten van instellingen en data van je oude computer.

Gebruiksklaar maken computer

€ 150,-inclusief BTW
  • Wil je je computer helemaal gebruiksklaar hebben, kies dan voor deze optie. Naast de basisinstallatie zet ik ook de bestanden en instellingen van je oude computer over en sluit ik je randapparatuur aan, zodat je direct aan de slag kunt.

Remote support strippenkaart

€ 90,-inclusief BTW
  • Heb je vaker kleine vragen, die op afstand opgelost kunnen worden, kies dan voor de remote support strippenkaart. Deze optie geeft je 10 strippen van een kwartier, dus in totaal 2,5 uur support.

Uurtarief

€ 60,-per uur, exclusief BTW
  • Het standaardtarief voor bedrijven is € 60,- per uur, exclusief BTW.
  • Uiteraard is het mogelijk om voor specifieke projecten een passende offerte te maken. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
  • Informeer naar de mogelijkheden.

Computerblues hanteert een uurtarief voor incidentele ondersteuning, zowel remote als op locatie en rekent geen voorrijkosten.

Bij afgeronde projecten krijg je altijd vooraf een prijsopgave. Hierbij geldt: afspraak is afspraak.

Nacalculatie kan alleen in uitzonderlijke gevallen plaats vinden als er tijdens de uitvoering van een opdracht onverwachte extra kosten komen kijken die in alle redelijkheid vooraf niet waren te voorzien,

Hierover wordt uiteraard direct overlegd op het moment dat een dergelijke situatie zich voordoet.